Direct la continutul paginii »

SC NACTEC SRLComercializam panouri cu infrarosu.


Panourile radiante in infrarosu sunt corpuri de incalzire care transforma energia electrica in doua componente: caldura radiata si caldura convectiva.

Caldura radiata este transmisa prin intermediul radiatiei in infrarosu, o radiatie electromagnetica a carei lungime de unda este mai lunga decat a luminii vizibile (4-14 microni).

Procentul de radiere este de 93-95%, diferenta pana la 100% fiind caldura convectiva.

Producatorii de panouri radiante folosesc ca element de incalzire turmalina sau fibra de carbon, acestea avand proprietati de emisivitate deosebite, rezistenta la utilizare si durata de viata foarte lunga.

Radiatia infrarosie este directionata cu ajutorul unui deflector catre partea din fata a panoului. Panoul atinge o temperatura de maxim 60 grade Celsius, nefiind periculos la atingere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC NACTEC SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC NACTEC SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC NACTEC SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

19.241Produse

    1. 2