Direct la continutul paginii »

Smartterm SRLSMARTTERM S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc.Obiectul principal de activitate il reprezinta executia instalatiilor sanitare, de incalzire pentru cladiri civile si industriale: centre de afaceri, vile rezidentiale, pensiuni, birouri, magazine de prezentare si comerciale, restaurante, hale, birouri si depozite.

Departamentul "CAZANE GAZEIFICARE LEMN SI PELET ", nou infiintat in cadrul firmei, are proiectate si produse modelele ESTO cu puteri cuprinse intre 25 KW si 150 KW.Deasemenea, colectivul nostru de proiectanti a realizat un model inovator de cazan pe peleti BIOESTO cu puteri cuprinse 60kw si 100 kw.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smartterm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Smartterm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smartterm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

21.976