Direct la continutul paginii »

Rulmenti Germania SRLRULMENTI GERMANIA SRL este o societate cu capital integral roman, care si-a inceput activitatea in anul 2005 avand ca principal obiectiv distributia pe piata de profil romaneasca a produselor de inalta tehnologie fabricate de concernul german Schaeffler KG - INA si FAG -rulmenti si lagare cu rostogolire, tehnica liniara - venind astfel in intampinarea necesitatilor partenerilor nostri privind intretinerea utilajelor, masinilor unelte, echipamentelor industriale. Consideram ca se pot obtine importante economii financiare datorita utilizarii unor produse fiabile, de o calitate certificata si garantata si o durata de viata superioara , in conditiile unui raport pret-calitate foarte avantajos.
 
In timp ne-am extins activitatea prin distributia de roti si role industriale TENTE si WICKE; curele de transmisie si transport CONTITECH,OPTIBELT,CHIORINO; materiale abrazive KLINGSPOR; plastice industriale EISINGER, organe de asamblare; etc.
 
Avem relatii comerciale atat cu firme din judetul Sibiu cat si din tara. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rulmenti Germania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rulmenti Germania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rulmenti Germania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.905