Direct la continutul paginii »

Electro Exim SRLELECTRO EXIM distribuie produse electrice, pentru piata interna, axandu-se in principal pe furnizarea si inchirierea de generatoare de curent diesel industriale, generatoare rezidentiale (8-2264KVA), si UPS-uri (6-1000 kVA) pentru care ofera servicii complete, de la consultanta in vederea alegerii echipamentului potrivit pana la instalare si intretinere.

Pe piata externa activam in calitate de integratori de proiecte in domeniul electric pentru o gama larga de echipamente industriale si servicii. In colaborare cu alte companii am participat la construirea si furnizarea de linii si echipamente electrice in multe tari inclusiv: FRANTA, tarile fostei IUGOSLAVII, GERMANIA, GRECIA, CIPRU, SPANIA, TAILANDA, LIBAN, IRAN, EGIPT, IORDANIA, IRAK, KUWEIT, SIRIA, TURCIA, FILIPINE, MALAIEZIA, ABU DHABI, KENYA, NIGERIA, PERU, MEXIC.

Promovam performanta prin parteneriat. Produsele noastre sunt fabricate de tehnicieni calificati si folosind tehnologiile cele mai moderne in fabrici certificate ISOContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electro Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Electro Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electro Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.819Produse

    1. 2