Direct la continutul paginii »

Robys SRLS.C ROBYS S.R.L. s-a infiintat in 1992 avand ca prim obiect de activitate, productia si comercializarea furtunurilor hidraulice de inalta presiune pentru toate tipurile de utilaje forestiere, de minerit, agricole, de constructii, etc. Materia prima folosita este importata din Italia, care impreuna cu modul de executie, asigura o calitate foarte buna a produselor noastre, dandu-ne astfel increderea de a asigura o garantie de 18 luni a furtunurilor.

Tehnologia noastra de ambutisare este una aparte, utilajele fiind dupa o conceptie suedeza UNICA in tara; ambutisarea facandu-se transversal, si nu longitudinal! O alta masura de siguranta este faptul ca niplul se infileteaza in manson, pentru a rezista la presiune, dupa care urmeaza ambutisarea.

Obiectul secundar este reprezentat de productia si comercializarea de tamplarie P.V.C. Pentru al doilea obiect de activitate, calitatea este ireprosabila, folosind o tehnolologie avansata, care permite prelucrarea si finisajul produselor in mod corect. Utilizam profil p.v.c. cu 4 camere: geam FLOAT-FLOAT, LOW-E,LOW-E cu ARGON si feronerie de calittate. Noi onoram prompt comenzile si asiguram transportul produselor la destinatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Robys SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Robys SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Robys SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.822Produse

    1. 2