Direct la continutul paginii »

Romshipping International SRLRomshipping International S.R.L. este o companie de transport international ce ofera o gama completa de servicii de transport din toate punctele din intreaga lume, door-to-door, port-to-port cat si in variantele combinate, in functie de necesitatile dvs.  Cu sediul in Constanta, untem exact in locul in care putem gestiona cu atentie preluarea marfii, rezervarea spatiului necesar pentru transport pe suporturi programate si livrarea marfii atat pentru operatiuni de export cat si de import.

Avem alegerea de a lucra cu unii dintre cei mai eficienti agenti din toate punctele de maxim interes economic, putand astfel gestiona in cele mai bune conditii proiectele la care lucram. Agentii nostri sunt companii care de-a lungul timpului au dezvoltat relatii solide cu liniile de transport, avand astfel abilitatea de a va oferi servicii competitive. Bazandu-ne pe o experiente acumulata in timp si o pasiune pentru aceste servicii, multumirea clientilor nostri este principalul obiectiv. Ne straduim permanent sa oferim servicii de incredere, eficiente si adaptate nevoilor clientilor nostri.

Compania noastra este specializata in efectuarea transportului maritim containerizat din/cater USA si Australia, iar lista completa a serviciilor pe care le punem la dispozitia dvs. este:

 • Transport maritim ( FCL. LCL, Break-bulk)
 • Transport aerian
 • Transport rutier ( FTL, LTL)
 • Transport feroviar
 • Proiecte agabaritice
 • Comisionare vamala

Pentru ca oferta noastra sa vina in intampinarea cerintelor dvs. asteptam cu interes solicitarile dvs.  

Angajamentul pentru servicii de calitate este cheia parteneriatelor de durata si premisa pe care Romshipping International isi desfasoara activitatea.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romshipping International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romshipping International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romshipping International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Romshipping International SRL


33.207