Direct la continutul paginii »

Transmixt SASocietate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie, sub sloganul IEFTIN, RAPID, CONFORTABIL.

Din respect pentru calator, dar si pentru consolidarea pozitiei detinute pe piata, in perioada 2003 - 2008, TRANSMIXT a demarat un ambitios program de investitii, achizitionandu-se autocare noi marcile Volvo, Temsa Safari, Irisbus Axer, Irisbus Crossway, Irisbus Arway, Isuzu Turquoise si Man Dyparro.

Infiintata in 1990, pe structura fostei autobaze 3 de calatori din cadrul Intreprinderii de Transporturi Auto Sibiu, S.C. TRANSMIXT a continuat traditia transportului judetean si interjudetean de pasageri, extinzandu-si sfera de activitate si la transportul international de pasageri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Transmixt SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Transmixt SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Transmixt SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.424