Direct la continutul paginii »

Ramayana Cafes SRLDeschisa de 3 ani, Ramayana Cafe este in continuare singura cafenea din Bucuresti unde poti sa te rasfeti cu produse exotice, unice in Bucuresti, sa te lafai in decoruri bogate, orientale si sa uiti sa mai pleci, deoarece este deschis Non-Stop.

Echipa Ramayana, mereu prompta si cu un zambet pe buze - iti poate oferi sugesti valoroase legate de numeroasele noastre produse delicioase, unice in Bucuresti.

Peretii Ramayana au asistat la foarte multe evenimente, de la zile de nastere, petreceri de burlacite/ burlaci, reuniuni de liceu, scoala generala, lansari, intalniri de grupuri cu pasiuni diverse (poezie, calatorii, lectura, teatru), iar invitatii au fost unanim uimiti de cat de bine se potriveste spatiu cu tematica reuniunii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ramayana Cafes SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ramayana Cafes SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ramayana Cafes SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.757