Direct la continutul paginii »

Delta Plast Holding SRLCu o prezenta pe piata nationala de peste 7 ani si un capital social de 100 000 ron, Delta Plast Holding este unul dintre cele mai importante centre regionale de productie si comercializare de folie si ambalaje din polietilena de joasa si înalta densitate.

Polietilena de joasa densitate si polietilena de inalta densitate.

Husele termocontractibile de uz industrial sunt folii cu proprietati bune de termocontractie sub influenta temperaturilor ridicate care sunt folosite in procesul de ambalare.

Realizate tot din polietilena de joasa densitate, ambalajele simple pot fi utilizate in orice industrie, pentru ambalarea si transportul produselor depozitate sau vandute.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Delta Plast Holding SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Delta Plast Holding SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Delta Plast Holding SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.316