Direct la continutul paginii »

Sdn Trading SRLAstazi, dupa mai bine de 120 de ani de activitate, Kandia Dulce este cel mai mare producator roman de dulciuri, cu un portofoliu extins de brand-uri prezente in categorii de produse precum ciocolata, patiserie, biscuiti si produse zaharoase.

Portofoliul marcii Kandia include atat sortimente de ciocolata cu lapte, cat si amaruie, imbinari spectaculoase de ingrediente si creme, pentru fiecare emotie intensa din viata.

Dupa introducerea consumatorilor in tainele ciocolatei adevarate, Kandia vine cu un rezultat final – un gust bogat si o topire placuta imbinate intr-o reteta prefecta care stimuleaza simturile si permite consumatorilor sa se supuna gustului intens al ciocolatei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sdn Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sdn Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sdn Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.625