Direct la continutul paginii »

Cellutec Rom SRLFondat în 1980, Grupul CELLUTEC este astăzi primul procesator european de materiale spongioase tehnice din sectorul ambalajelor, al acusticii şi al aplicaţiilor industriale.

Grupul CELLUTEC vă pune la dispoziţie o gamă largă de soluţii de ambalaje personalizate, fixare tehnică, ambalaj de export, ambalaj de lux, etc… care vor şti cel mai bine să protejeze produsele Dvs. în toate circumstanţele.

Soluţii acustice pe bază de materiale celulare spongioase (spumă de izolare acustică, spumă acustică din poliuretan, complexe acustice, Quash), pentru a corecta problemele cu zgomotul pe care le puteţi întâmpina în meseria Dvs., atât în industrie cât şi pentru automobil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cellutec Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cellutec Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cellutec Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.113