Direct la continutul paginii »

Awa Bucuresti Prod SRLVa oferim: uleiuri motor si cutii de viteze made in Holland, tratamente motor si cutii de viteze cu depunere, unicat in romania, vaseline speciale si de reparatie cu depunere, alte fluide.

Suntem o companie care ne place sa lucram la nivel superior de calitate, in toate privintele : personal, produse si servicii.

Dar calitatea lor, faptul ca au inclusa si o cantitate de revitalizant care SE DEPUNE pe piesele in miscare ale motorului si compenseaza uzurile, la nivel de mocron.

Un alt produs revolutionar este revitalizantul XADO, care repara si protejeaza PRIN DEPUNERE, de pana la 0,2 mm si in acest fel se CORECTEAZA geometria piesei, ce tinde spre cea initiala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Awa Bucuresti Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Awa Bucuresti Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Awa Bucuresti Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.286