Direct la continutul paginii »

Prodenergo SRLProdenergo S.R.L a fost infiintata in anul 1992 pe scheletul fostei societati General Service SA Bucuresti filiala Bacau iar in 2002 s-a transformat luand actuala denumire.

In cadrul companiei Prodenergo S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala, protectia mediului precum si de control al calitatii pentru care avem implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000 incepand din anul 2006.

Compania noastra va pune la dispozitie piese de schimb pentru masini unelte in special frane si cuplaje electromagnetice, pompe de ungere, hidraulice si de racire, aparataj electric precum si frane electromagnetice (tip FEA si REH) si motoare electrice (tip ASFM) pentru utilaje de ridicat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodenergo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prodenergo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodenergo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.844