Direct la continutul paginii »

Trans Sped Logistic SRLFirma noastră deţine :

• spaţii de depozitare pentru mărfuri vămuite cu o capacitate totală de 2200 mp.

Oferim servicii de:

• manipulare, încărcare, descărcare, transbordare a mărfurilor cu ajutorul mijloacelor şi utilajelor performante sau manual după caz.

• distribuţie direct din depozit, gestionare şi evidenţa mărfurilor asistate pe calculator.

În domeniul transporturilor si expediţiilor internaţionale compania noastră dispune de un sistem relaţional dezvoltat, colaborând cu peste 100 de carausi din România, Ungaria, Slovacia, Moldova, Slovenia si Italia.

Servicii:

• organizăm transporturi interne şi internaţional pentru toate categoriile de mărfuri, garantând promptitudine, seriozitate si profesionalism;

• membra a Uniunii Societatilor de Expeditii Rutiere (USER);

• servicii de consultanţă în transporturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trans Sped Logistic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trans Sped Logistic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trans Sped Logistic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.553