Direct la continutul paginii »

Darox Expeditii SRLDarox Expeditii a luat nastere din dorinta de a oferii clientilor nostri servicii de calitate si profesionalism in transporturile rutiere.

Oferim servicii de transport in regim de grupaj, exclusivitate, incarcari partiale sau camioane complete de la 1,5 T pana la 40 T, agabaritice, prelata, frigo, ADR, toate fiind disponibile atat la import cat si la export.

Misiunea noastra este de a livra in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii marfurile clientilor nostrii si de a le oferii maxima securitate, tinand cont totdeauna de bunurile transportate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Darox Expeditii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Darox Expeditii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Darox Expeditii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.745