Direct la continutul paginii »

Primatehnic Service SRLPrimatehnic Service este un furnizor de solutii complete pentru industria de tipar din Romania cu un impresionant portofoliu de clienti.

Maşina de cusut Semi-Automată SX-460C este utilizată la coaserea seturilor livrate de maşina de colat.

- Maşină de broşat cu adeziv PUR BQ-160 EVA:
- Maşină de broşat automată 4 bacuri Horizon BQ-470

Primatehnic, prin compartimentul sau de Service, asigura o gama completa de servicii si piese de schimb pentru echipamentele achizitionate de la noi si nu numai, in perioada de garantie si post garantie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Primatehnic Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Primatehnic Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Primatehnic Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.689