Direct la continutul paginii »

Pro Hotels SRLLa un an de la deschiderea hotelului Confort din Otopeni, compania Pro Confort inaugureaza in toamna anului 2004 hotelul Confort Traian din Bucuresti. Noua locatie intruneste cele mai noi standarde internationale.

Amplasat in vecinatatea Aeroportului Henri Coanda - Otopeni, pe soseaua DN 1 (E60) la doar 5 minute distanta de acesta, pune la dispozitia clientilor 150 camere, 2 restaurante, bar de zi, sala de fitness si un centru de conferinte ce poate gazdui pâna la 300 de persoane. In centrul de conferinta puteti beneficia de cele mai moderne dotari si cele mai bune servicii specifice acestui gen de centru. Organizarea de conferinte, intalniri si sedinte de pregatire profesionala cat si multe alte actiuni de gen, beneficiaza la noi de seriozitate, calitate si profesionalism.

Personalul nostru profesionist va sta la dispozitie 24 de ore in fiecare zi, fiind atent la orice detaliu, pentru a face din sederea dumneavoastra o experienta de neuitat.. intr-o atmosfera intima si relaxata, hotelul este dotat cu toate facilitatile pentru calatoriile de afaceri, precum si pentru organizarea de evenimente locale si internationale.


Hotelul Confort - Otopeni
Adresa: Calea Bucurestilor 255 A, Loc. Otopeni, Jud. Ilfov, Romania

Hotelul Confort Traian - Otopeni

Adresa: Str. Traian 55A, sector 3, Bucuresti, RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Hotels SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pro Hotels SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Hotels SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.983