Direct la continutul paginii »

Digital Prest SRLSuntem o agenție de publicitate cu sediul in Satu Mare si activam in acest domeniu inca din 2002, dezvoltandu-ne odata cu creşterea cererii pietei pentru servicii de creație şi producție bine conturate, altele decât cele oferite de stațiile radio sau TV.

Din 2002 şi până în 2009 ne-am extins portofoliul de servicii continuu, astfel încât în prezent pe lângă productia publicitară radio si TV, asigurăm servicii de consultanță, analiză şi strategie în comunicare.

Pentru ca obiectivul tau este si obiectivul nostru. Pentru ca ocupatia noastra este imaginea ta. Pentru ca suntem creativi. Pentru ca ideile noastre te ajuta sa dobandesti avantaj competitiv si implicit sa derulezi acte de comunicare cu finalitate in cresterea notorietatii brandului si a volumului vanzarilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Digital Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Digital Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Digital Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.328