Direct la continutul paginii »

Gestione Sinistri SRLGestione Sinistri Srl este o societate lider in protejarea partii vatamate in cazul unor accidente rutiere, accidente de munca, erori medicale si in gestionarea oricarei actiuni utile pentru a obtine despagubirea corecta pentru dauna suferita. Ne adresam persoanelor de cetatenie romana si italiana care au suferit accidente in Romania sau Italia.

Suntem alaturi de clientii nostri, ii sustinem pana la capat pentru a recupera dauna corecta.

Serviciile oferite de catre compania noastra se adreseaza atat persoanelor de cetatenie romana care au accidente in Romania si Italia dar si a celor de cetatenie italiana si de cetatenie moldoveneasca care au accidente pe teritoriul Romaniei si al Italiei, acest lucru se intampla datorita stransei colaborari pe care o are Gestione Sinistri Romania cu Gestione Sinistri Italia.

Experienta dobandita lucrand atat pentru clienti din Romania dar si pentru cei din Italia si Republica Moldova ne-a dezvoltat capacitatea de a cuantifica corect daunele pe care le recuperam clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gestione Sinistri SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gestione Sinistri SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gestione Sinistri SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.996