Direct la continutul paginii »

Casa Perfecta-Construct SRLSetul de utilaje produce orice forma si figura din polistiren expandat, astfel puteti produce urmatoarele produse si nu numai: 1) Elemente decorative din polistiren expandat pentru interior si exterior: 2) Litere si Diverse Semne Volumetrice 3) Placi termoizolante din polistiren expandat pentru pereti si sub acoperis; 4) Tuburi termoizolante din polistiren pentru tevi si conducte; 5) Cofraje termoizolante din polistiren expandat fara elemente de legatura reglabile din plastic 6) Cofraje termoizolante din polistiren expandat cu elemente de legatura reglabile din plastic: 7) Cofraje termoizolante din polistiren expandat pentru fundatie: 8) Restul elementelor din acest sistem de constructie ( elemet de planseu, buiandrugi, element de centura, elemente de inchidere pt. cofrag) etc.

Aceste elemente de legatura dintre peretii din polistiren este o tehnologie patentata de catre noi si este unica in lume. Permite ca un elemente de legatura sa se extinda de la 5 la 30 cm grosime. Compania CASA PERFECTA-CONSTRUCT S.R.L. produce si comercializeaza acest set de utilaje si presa-matrita. Inaltimea cofrajelor, desemenea poate fi diferita dela standardul 25 cm, la 33, 50 etc. Grosimea peretilor termoizolanti poate fi oricare, nu neaprat 5,10, 15, 20, 25 s.a.m.d .

Utilajul debiteaza cu exactitate de milimetri, astfel numai dvs. cu un astfel de utilaj puteti sa-i oferiti clientului (cofraje, placi termoizolante, elemente decorative) cu parametrii exact cum le cere dumnealui. Setul contine urmatoarele utilaje (masini): 1) Masina de baza care debiteaza placile termoizolante pentru pereti cat si pentru acoperis, peretii cofrajelor, celelalte elemente din sistem (buiandugi, elemente de centura, elemenete de planseu, de inchidere ), elementele decorative, tuburile termoizolantepentru tevi si conducte. Acest utilaj este automatizat, debiteaza fara operator. 2) Masina care debiteaza santuri pentru elementele de legatura. Acest utilaj debiteaza locul in care se insereaza elementul din plastic de legatura. 3) Masina care debiteaza santuri pentru blocurile fara elemente de legatura din plastic. Acest utilaj debiteaza santurile pentru a forma golurile din cofraj. Astfel acest cofraj este fara despartitori din plastic, este 100% din polistiren Materia prima utilizata este politirenul, mai exact blocurile de polistiren. Polistirenul la momentul actual este cea mai preferabila materie prima al designerilor si a constructorilor. Aceste utilaje sunt fabricate in Rep. Moldova de unul din cei mai priceputi ingineri din fosta URSS, utilajul este patentat, astfel nu mai exista analog lui.

Utilajul propriu-zis este format dintr-un set de 3 masini + programul pentru calculator care este necesar pentru lucrul utilajului, care il primiti gratuit. Echipamenul permite fabricarea cofrajelor din polistiren expandat, dar si a multor altor forme, astfel cu ajuorul lui puteti fabrica diferite elemente decorative cum ar fi: coloane, balustri, baghete, statui. Utilajul lucreaza prin metoda taierii blocurilor de polistiren. Acest utilaj este computerizat, se introduce in programul lui desenul elementului dorit( cofraje, coloane, baghete, statui), proiectat in Corel Draw si astfel utilajul il taie dintr-un bloc de polistiren. Programul computerizat al utilajului detine déjà in baza lui de date un numar nemaipomenit de mare de diferite elemente de decoratiuni, cat si cofraje,de diferite dimensiuni.

Preturile pentru polistiren in Romania sunt si mai mici decat la noi, in jur de 110 RON/ mc cu densitatea de 25 kg/mc. Dintr-un mc de polistiren utiljul produce 10 mp de cofraje, va dati seama ca profitul este foarte, foarte bun. Cu un astfel de utilaj, revolutionar n-o sa aveti concurenta pe piata , o sa va permita sa aveti cele mai atractive preturi si o diversitate enorma de produse. Este un set universal. Dimensiunile masinii de baza sunt 3600 x 1600 x 2300, greutatea 600 kg + celelalte masini aditionale cu greutatea de 300 kg. Setul propus poate fi deasemenea utilat cu un utilaj pentru presat, contra sumei de 4000ˆ, necesar pentru fabricarea elementelor de legatura a peretilor cofrajelor. Aceste elemente sunt reglabile ceea ce inseamna ca peretele de beton poate varia intre 2,5 cm- 150cm. In cazul in care dvs nu doriti sa procurati aceasta presa, firma noastra va poate furniza elementele de legatura. Consumul de energie electrica in orele de varf este de 6 kWh, iar in mod normal de 1 kWh. Spatiul necesar pentru utilaj este de 20-25 mp + depozit pentru materia prima si produsele finite, de preferinta 100 mp. Apa nu este necesara. Toate echipamentele au o garantie de 1 an, sunt utilaje industriale , pot lucra 3 schimburi pentru perioade nelimitate. Durată de viaţă a utilajelor este de 25 de ani,ceea ce inseamna ca utilajul va va servi cel putin 25 de ani. Ceea ce tine de modalitatile de plata avem cateva optiuni.

Pretul utilajului este de: • 17.000ˆ in cazul in care doriti sa efectuati un transfer bancar • 15.000ˆ in cazul in care sunteti dispusi sa platiti 50% din suma cash + 50% transfer bancar. Compania noastra este singura de pe piata R. Moldova care produce astfel de utilaje si prodctia lor, astfel daca suneti interesat puteti sa veniti sa va convingeti de productivitatea lui si sa faceti cunostinta cu aceasta tehnologie.

 

Cu respect, Ciobanu Mihaela,

directorul companiei CASA PERFECTA-CONSTRUCT S.R.L.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Perfecta-Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa Perfecta-Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Perfecta-Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.