Direct la continutul paginii »

Alarm Systems SRLGrupul de firme „ALARM SYSTEMS”, înfiintat în anul 1991, are ca obiect principal de activitate proiectarea, comercializarea si instalarea de sisteme profesionale de securitate complexe. De asemenea, complementar sistemelor oferite de noi, punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de servicii  de paza.

Compania noastra reprezinta siguranta si competenta unui vast concept de servicii si produse, ce acopera întreaga gama de cerinte a clientilor nostri, de la consultanta în domeniul de aplicare, pâna la solutii profesionale si viabile de finalizare a proiectelor de sisteme si/sau servicii de securitate.

Prin specificul activitatii si pe baza experientei dobândite de-a lungul vremii, compania noastra are ca principiu fundamental protejarea integritatii fizice si morale a clientilor sai, precum si a bunurilor acestora.

Tocmai datorita acestui principiu, precum si seriozitatii si profesionalismului cu care tratam fiecare „provocare” în ce priveste asigurarea securitatii la cel mai înalt nivel, ne putem mândri cu faptul ca ne mentinem în permanenta în fruntea topului celor mai bune companii de profil din tara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alarm Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alarm Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alarm Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.