Direct la continutul paginii »

Formatie VisFormatia VIS vrea sa aduca bucurie si voie buna in randul petrecerilor, cu un larg repertoriu, variate instrumente si sunet de calitate. 

Suntem o formatie tanara, infiintata in anul 2007 de catre Adrian Visineanu impreuna cu Alex si Cristina, iar de la inceputul lui 2009 a fost cooptat si Dan Visineanu, fratele lui Adrian si prietenul Cristinei. 

Evenimentele la care suntem invitati sunt de tipul petrecerilor private, nunti, botezuri, si alte genuri de petreceri, oferind ambient muzical pe toata durata evenimentului. 

Activam cu preponderenta in Pitesti, Bucuresti, Valcea, Ploiesti, dar raspundem si la solicitari din alte orase ale Romaniei si nu numai.

Alaturi de aptitudinile pe care le detinem in domeniul muzicii, suntem insotiti si de instrumente si echipamente profesionale ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii. 

Pentru o petrecere reusita, nu ezitati sa ne contactati!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Formatie Vis se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Formatie Vis in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Formatie Vis , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.