Direct la continutul paginii »

Novobond SRLSocietatea comerciala, cu sediul social in Targu-Mures, a fost infiintata in anul 1991.
Incepand cu luna ianuarie 1999 societatea deschide doua magazine cu vanzare cu amanuntul de feronerii si accesorii pentru mobila, suruburi, silicoane, spume pentru constructii si adezivi. In acest an firma incepe sa comercializeze cu ridicata produsele firmei belgiene Soudal.

In anul 2001 societatea a luat legatura cu firma germana Hafele care comercializeaza feronerii in urma caruia firma a devenit distribuitorul teritorial al produselor Hafele. In luna septembrie al aceluiasi an pe langa produsele belgiene Soudal.
In anul 2003 s-a marit cu 8 judete teritoriul vizitat de agentii comerciali. S-a inceput comercializarea produselor de protejare a lemnului.
In anul 2004 s-a inceput colaborarea cu o firma din Ungaria care produce adezivi pentru industria mobilei si a lemnului.

In anul 2005 cifra de afaceri a depasit 3.800.000 de RON,
In anul 2006, adezivul comercializat sub marca inregistrata sub numele de Novobond a devenit cel mai important produs, s-au vandut peste 400 de tone.
Grupa adezivilor NovoBond reprezinta cca. 45% din cifra de afaceri, depasind 640 de tone. Incepe colaborarea cu firma elvetiana Collano.
In 2009, in ciuda situatiei generale din industria lemnului, societatea noastra reuseste sa mentina vanzarile de adeziv tip aracet.

In anul 2012 luna Noiembrie, datorita reorganizarii societatii si separarea vanzarilor en-gros de cele en-detail, societatea devine S.C. NovoBond S.R.L.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novobond SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Novobond SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novobond SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.