Direct la continutul paginii »

TEHNO SRLSocietatea Comerciala TEHNO S.R.L. ofera clientilor sai o gama variata de scule electrice de mana şi accesorii ale unor Producatori de renume, impreuna cu servicii de consultanta si service la standarde foarte ridicate.

TEHNO S.R.L. are in Politica firmei ca prioritate principala CALITATEA oferita clientilor, impletita in acelasi timp cu PROFESIONALISM care sa duca la satisfacerea CLIENTILOR. Prin contactul permanent cu clientul se incearca intelegerea cerintelor acetuia pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite. Ceea ce este oferit clientilor constand intr-un pachet complet: consultanta, produse originale si de inalta calitate la care se adauga si service autorizat pentru toti Producatorii comercializati. Monitorizarea atenta si analiza aplicata a solutiei dezvoltate ridica relatia cu clientul la una de parteneriat.

Scurt Istoric
Infiintata in anul 1994 Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca BOSCH; fiind axati inca de la inceput pe educarea clientului in vederea alegerii unor produse de o calitate net superioara fata de ce se gasea in momentul respectiv in piata.
In anul 2000 TEHNO S.R.L. a largint gama de produse cu scule electrice de mana şi accesorii a unor Producatori de renume: Metabo, Makita, Hawera, DeWalt devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste marci si asigurând servicii pentru toate produsele comercializate in vederea acoperirii tuturor cerintelor clientilor. În paralel cu sculele electrice, s-a diversificat si oferta cu scule de mana, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare, utilaje pentru construcţii.
In acelasi timp anul 2000 a marcat si un adevarat boom pe piata centralelor termice pentru casa si apartament, reprezentand un moment important in dezvoltarea firmei TEHNO S.R.L. Receptiva la acest fenomen, conducerea societatii a dezvoltat un puternic departament de termotehnica, capabil sa execute de la instalaţii de incalzire pentru locuinte individuale pana la sisteme de climatizare complexe pentru hale industriale, depouri de locomotive, cladiri administratice, benzinarii, restaurante.
In anul 2004 societatea a implementat si certificat sistemul de management al calitatii in conformitate cu standardul de referinta ISO 9001:2001. TEHNO S.R.L. este în permanenta conectata la cererile pietei, implicandu-se in programele initiate de Ministerul Agiculturii pentru dotare micilor fermieri cu utilaje agricole: motocositoare, mulgătoare, motocultoare, tractoare de putere mică, etc.
Din 2007 s-a incercat introducerea pe piata a instalatiilor de încalzire ce folosesc surse de energie alternative (energia solara). Permanenta preocupare de satisfacere a cerintelor pietei a facut ca printre partenerii societatii sa se enumere atat persoane fizice cat si persoane juridice, de la I.M.M.-uri pana la companii mari.
In anul 2009 societatea a implementat si certificat sistemul de management de mediu in conformitate cu standardul de referinta ISO 14001:2005 si un sistem de management al securitatii si sanatatii ocupationale in conformitate cu standardul de referinta OHSAS 18001:2008.
La momentul actual Producatorii comercialilati de TEHNO S.R.L. sunt : Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.
Dezvoltare
In prezent in vederea largirii spatiului de comercializare a pachetelor de produse si servicii Tehno S.R.L. a hotarat sa se dezvolte si pe partea On-Line prin propriile sale magazine:
www.TehnicBazar.ro in care se regaseste intreaga varietate de produse si producatori
www.Tehno-Online.ro care este dedicate produselor BOSCH fiind direct colaborator cu acestia din urma in dorinta de a redirectiona clientii care acceseaza pagina producatorului catre distribuitor cu minim efort, dar cu siguranta ca apeleaza la un partener autorizat.
Tehno, serios şi prompt, vă face munca si viata mai uşoara!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale TEHNO SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre TEHNO SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii TEHNO SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.