Direct la continutul paginii »

S.C Diafan SRLCompania noastra va ofera servicii complete si performante de izolatii spuma poliuretanica,izolatie mansarda,acoperis, pereti, izolarea pardoselei.
Asta stim, asta facem!

Datorita dotarii cu utilaje(reactoare)GAMA de ultima generatie, firma noastra poate executa lucrari de termo-hidro-izolatie, impermeabilizari bazine de apa si reziduri petroliere, terase circulabile, necirculabile, reabilitare ambarcatiuni cu polyurea, parcari subterane, pardoseli decorative, hale industriale.

Dupa cum bine stim cele mai mari pierderi de caldura intr-o casa sunt la acoperis.Izolarea cu spuma poliuretanica a acoperisului casei tale ,in ziua de astazi a devenit aproape obligatorie .De ce spun asta? Pentru ca a izola acoperisul casei tale cu spuma de poliuretan inseamna in primul rand o reducere a consumului de energie cu pana la 40 % mai mic .Un alt factor important in izolarea mansardei casei tale il reprezinta confortul termic ,astfel lucrul acesta putand crea asa numita “camera intr-un acoperis”.

Asiguram si izolarea peretilor cu spuma de poliuretan aduce un mare plus in ceea ce inseamna confortul termic,dupa cum stiti spuma poliuretanica are proprietati de izolare termica ,astfel veti fi nevoiti sa platiti mult mai putin la energia termica .Izolatie mansarda
A izola mansarda casei tale inseamna a-ti aduce multe avantaje din punct de vedere termic ,al costurilor mult mai reduse la energia termica .Probabil va intrebati de ce sa alegem tocmai spuma de poliuretan pentru a izola mansarda casei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C Diafan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre S.C Diafan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C Diafan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

10.876