Direct la continutul paginii »

Alcis SRLDistribuitor autorizat Husqvarna, cu obiect de activitate vanzarea motoferastraielor (drujbe), motouneltelor (motocoase), freze de zapada, atomizoare. De la infiintare si pana in prezent, societatea a functionat cu diferite domenii de activitate dupa solicitarile pietii si pregatirea profesionala a managerului. In momentul de fata sociatatea are ca principale activitati comercializarea utilajelor pentru exploatare forestiera (gatere, motofierastraie, etc.), a utilajelor pentru prelucrarea lemnului, comercializarea produselor pentru intretinerea spatiilor verzi, etc. si totodata utilaje de mica si mare mecanizare agricola: tractoare agricole, utilaje agricole, motocositori, motocultivatoare, motogeneratoare, aparate de muls, tocatori de furaje, etc.

Orientarea catre utilajele pentru exploatare forestiera si intretinere spatii verzi s-a facut observand dezvoltarea din ce in ce mai accentuata a activitatii private de exploatare de lemn (atat din partea societatilor private cat si a persoanelor fizice) odata cu redarea unor suprafete de padure, a extinderii spatiilor verzi de pe domeniile publice si cele private, acest lucru ducand la crearea unui spatiu ecologic, mai sanatos si mai curat. Totodata orientarea catre comercializarea utilajelor agricole s-a datorat in principal dezvoltarii mecanizarii lucrarilor agricole din cadrul fermelor mici, mijlocii chiar de subzistenta cat si a gospodariilor.

Deasemenea, masinile si instalatiile agricole reprezentand specializarea de baza atat a managerului cat si a echipei ALCIS.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alcis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alcis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alcis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Alcis SRL


10.630