Direct la continutul paginii »

MVM RENT A CAR SRLMVM Rent a Car Timisoara se adreseaza persoanelor ce vor masini de inchiriat in Timisoara. Activam in acest domeniu de inchirieri masini Timisoara iar prioritatea pentru noi este satisfacerea clientilor prin oferirea de servicii de inchirieri auto in Timisoara. Masinile pot fii predate in orasul Timisoara cat si pe aeroportul Traian Vuia. Cu doar doua acte inchiriati masina si plecati la drum.

Parcul de masini MVM Rent a car SRL  este format din autovehicule, din gama Chevrolet, Opel, Fiat, Renault  etc, masinile fiind intretinute conform standardelor producatorilor.

Inchirierea masinilor se poate realiza si online prin intermediul site-ului sau rezervari non stop la numerele de contact.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MVM RENT A CAR SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MVM RENT A CAR SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MVM RENT A CAR SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.