Direct la continutul paginii »

Mundexim Asigurari SRLAsigurarile – asigurarea rca, asigurarea casco, asigurarea de locuinte, de viata, de sanatate, asigurari medicale sau de calatorie, asigurarile agricole si asigurarile de animale, toate si-au spus cuvantul in formarea noastra ca profesionisti.

asiguraieftin.ro este un site de asigurari menit sa aduca un plus in comunicarea pe care o avem cu clientii nostri. Este o interfata prin care incercam sa interactionam atat cu clientii nostri existenti cat si cu clientii noi.

Dorim sa aducem o noua abordare in domeniul asigurarilor si sa demonstram ca asigurarea se poate face cu incredere, profesionalism, dar si cu zambetul pe buze.

Experienta noastra de peste 12 ani in domeniul asigurarilor, alaturi de dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, rapide, si la cel mai bun pret sunt doar o parte dintre lucrurile care ne recomanda.

Gasiti prin intermediul asiguraieftin.ro cel mai ieftin rca, asigurare casco la cel mai bun pret, asigurarea locuintei cea mai convenabila, asigurari agricole, asigurari de animale, asigurari de viata si sanatate, sau orice alt tip de asigurariContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mundexim Asigurari SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mundexim Asigurari SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mundexim Asigurari SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Mundexim Asigurari SRL


35.207Produse

    1. 2