Direct la continutul paginii »

Bobilech SRLCu ce ne ocupam?

Simplu...cu producerea de custi din plasa de sarma sudata din productie proprie, pentru chincila, prepelite, iepuri, canari si multe alte animale.

Firma asigura caracteristici calitative de utilitate: podea dubla si intre podele tava pentru dejectii, de dimensiuni cu ochiuri diferite si grosime sarma 2mm, se monteaza una peste alta, animalele stau pe podeaua din plasa. Optional tavita pentru nisip pe usa sau in cusca. Putem realiza custi cu caracteristici la comanda.

Custi clasice pentru 50 de prepelite pe un nivel complet dotate, care se pot monta pe 4-5 nivele formandu-se baterii de crestere. Pret pe nivel140 lei . Cheltuieli de distributie sau expeditie intre 15 si 26 lei, oriunde in tara. Suport de sustinere 45 lei (un suport pentru 4-5 custi, se livreaza la cerere)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bobilech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bobilech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bobilech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.