Direct la continutul paginii »

Michael Trust Proiect SRLNOU!!! Recomandarea firmei noastre solutionata cu semnarea unui contract : 0.1 Euro / mp . Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

SC Michael Trust Proiect SRL ofera servicii de proiectare (ARHITECTURA, REZISTENTA, INSTALATII) pentru constructii civile, industriale si agricole in toate fazele (DTAC, PT, DE); cladiri cu structura metalica, din beton armat, lemn, elemente prefabricate de beton armat, zidarie.

Datorita utilizarii programelor de calcul si modelare se realizeaza o optimizare a consumului de materiale rezultand costuri mai mici de executie. Proiectarea se face respectand standardele si normele in vigoare.

La cerere se asigura:
-Note de calcul pentru diferite lucrari (calcule static liniare/ neliniare, pushover - simularea comportarii cladirilor existente pentru expertizare, verificare).
-Intocmire expertize tehnice.
-Verificari proiecte.
-Desenare acad.
-Proiectare confectii metalice ( calcul + desene executie; in functie de complexitate se pot realiza fizic, in atelier de confectii metalice).
-Consultanta in domneniu.

Pret proiect(arhitectura,rezistenta si instalatii): - de la 5.0 Euro / mp *
- arhitectura: - de la 3.0 Euro / mp*
- rezistenta: - de la 1.3 Euro / mp*
- instalatii: - de la 1.2 Euro / mp*
*Pretul este negociabil si variaza in functie de tipul de structura , de complexitate, suprafata ; Pretul cuprinde proiectul in faza DTAC, PT+DE.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Cel mai important lucru in acest domeniu este BENEFICIARUL si stransa legatura intre acesta si proiectant. Existand o buna colaborare este posibila realizarea unor deziderate foarte importante, prezentate in continuare.
Un alt lucru important, in contextul situatiei economice actuale din Romania este ECONOMISIREA BANILOR. Aceasta se regaseste atat in executia efectiva a constructiei cat si in ultilizarea ei.
Pe de alta parte, o economie foarte mare in acest sens poate sa conduca la numeroase defecte de executie, proiectare, conceptie, ceea ce inseamna un consum mult mai mare de bani si timp (ambele foarte importante in ziua de azi).
EXECUTIA - presupune CONCEPTIE, PROIECTARE, CONSTRUIREA efectiva pe baza conceptului proiectat. Nici unul din dezideratele mentionate mai sus nu trebuie neglijat.
UTILIZAREA - este in stransa legatura cu EXECUTIA.
Cateva exemple: - Economie de materiale - PROIECTARE EFICIENTA.
- Economie de energie electrica (iluminat, ventilatie) - CONCEPTIE EFICIENTA.
CONCEPTUL UNIC - dorit de fiecare beneficiar pentru a-i satisface exigentele ridicate presupune EXECUTIA si UTILIZAREA la un nivel superior.
CONSULTANTA oferita in acest domeniu se traduce prin pastrarea legaturii intre Beneficiar si Proiectant pe parcursul realizarii proiectului, pentru a nu pierde din vedere , nici un moment, dorintele beneficiarului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Michael Trust Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Michael Trust Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Michael Trust Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.617