Direct la continutul paginii »

Mentor International SRLEste o companie care pune la dispozitia clientilor sai o expertiza de inalta clasa in consultanta pentru management si IT&C pe piata din Romania.

MENTOR INTERNATIONAL isi propune sa isi consolideze pozitie in topul companiilor online din Romania si sa ocupe un loc «pe podium» in fiecare din liniile de business abordate, dezvoltand in permanenta relatiile cu partenerii sai.

Concepem, propunem si implementam la clientii nostrii cele mai bune solutii de eficientizare. Suntem determinati sa dezvoltam interfete de comunicare si vanzari online pentru domenii de interes si nise de piata unde clientii nostrii au nevoie de servicii sau produse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mentor International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mentor International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mentor International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.198