Direct la continutul paginii »

Moonlight Design SRLEcrane led pentru stadioane si sali de sport – Cabinete led speciale( perimetrale ) cu sistem de pozitionare reglabil al ecranelor led pentru imprejmuirea suprafetelor de joc, oferind o pozitionare ideala pentru suprafete si unghiuri de vizibilitate diferite, display led construit special pentru a fi rezistent la loviri repetate.

Panouri de inchiriat – Panouri led concepute special pentru a fi demontate si montate foarte usor, avand toate legaturile in partea din spate a ecranelor led; sistem de prindere a modulelor led intre ele extrem de usor operabil care realizeaza si alinierea perfecta a diplay-urilor led intre eleContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Moonlight Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Moonlight Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Moonlight Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.