Direct la continutul paginii »

Seeb Computers SRLS.C. SEEB COMPUTERS S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata infiintata in anul 1999. Are 2 actionari si capital social integral romanesc.

Incepand cu anul 2004 SEEB COMPUTERS importa si comercializeaza produse recording media in Romania, si odata cu trecerea timpului devine o prezenta din ce in ce mai insemnata pe piata produselor media din Romania.

Compania noastra se angajeaza sa ofere produse de calitate, la un pret cat mai accesibil.

Dorim, de asemenea, sa largim aria produselor oferite clientilor, sa largim actiunile de promovare si marketing si, implicit, cresterea vanzarilor si a cotei de piata.


Medii de stocare

Accesorii CD si DVD

Tastaturi

Retelistica

BateriiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Seeb Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Seeb Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Seeb Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.