Direct la continutul paginii »

Regent House Properties SRLParcul Industrial este delimitat de Dealul Magura, str. Traian si alte proprietati particulare. Are o suprafata de 49 ha, cu aproximativ 100.000 mp spatii industriale de productie si depozitare. Campulung Industrial Park beneficiaza de cale ferata proprie in lungime de 3,5 km si retele de drumuri interioare in lungime de aproximativ 10 km, 6 cai de acces din strada principala precum si de utilitatile necesare activitatilor de productie si servicii- apa, canalizare, gaz, energie electrica.

LANDMARK MANAGEMENT- Bucuresti este Proprietarul si Administratorul Parcului Industrial “Campulung Industrial Park “, amplasat pe fosta Platforma ARO, compus din teren in suprafata de 48 ha, din care aproximativ 190 000 mp suprafata construita, situat in orasul Campulung Muscel, judetul Arges, in imediata apropiere a DN 73 (Pitesti - Brasov) si E 574.

Campulung Industrial Park cuprinde un complex de spatii industriale, pentru industria nepoluanta, spatii de birouri, depozite si utilitatile necesare desfasurarii de activitati industriale,logistice si de servicii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regent House Properties SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Regent House Properties SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regent House Properties SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.750