Direct la continutul paginii »

Unico S SRLTesaturi-textile.ro este un site specilizat pe vanzarea de tesaturi de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.

De la noi puteti cumpara o gama larga de tesaturi sintetice, tesaturi de bumbac, perdele, draperii,lenjerii de pat, materiale decoratiuni.

Doar de la noi puteti cumpara o gama variata de materiale textile la cele mai mici preturi: finet,inlet, damasc, satin cu dungi, panza, sifon satinat, sifon imprimat, bumbac creponat, creponat satinat,crep satin, satin elastic, catifea, dantele,captuseala, perdele, draperii, imitatie de piele, stofa de mobila, lenjerii de pat, fete de perna, steaguri.

Firma " UNICO S " S.R.L. a obtinut locul 2 in TOP AFACERI ROMANIA 2010 si locul 3 in TOP AFACERI ROMANIA 2011.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unico S SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Unico S SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unico S SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.