Direct la continutul paginii »

HELP EVENTSHelp Events Romania este furnizorul Dvs. de logistica necesara pentru organizarea evenimentelor de orice tip.

Inchiriem mobilier de cea mai buna calitate si la cel mai bun raport calitate-pret.
Puteti sa inchiriati de a noi: scaune ( scaune Chiavari albe, scaune Chiavari aurii, scaune Chiavari mahon, scaune Chiavari transparente, scaune ballroom, scaune de bar), mese ( mese rotunde de 10-12 persoane, mese dreptunghiulare, mese de cocktail -bar), incalzitoare de terasa, mobilier lounge (canapele, tabureti, masute de cafea), pavilioane tip cort de 3m x 3m, stalpisori de delimitare cu cordon rosu, fuse pentru scaune si fete de masa rotunde, dreptunghiulare si tip stretch, din diferite materiale si culori, boluri cu lumanari, lumini arhitecturale de interior si exterior, fambeau-ri si torte, masini de fum rece, televizore led si videoproiectoare FullHD, sonorizare si DJ.

Oferim transport atat in Bucuresti cat si in tara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale HELP EVENTS se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre HELP EVENTS in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii HELP EVENTS, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.