Direct la continutul paginii »

Granovit SRLDarnicia cu care natura a investit in bobul de grau toate elementele necesare bunei functionari a organismului uman, usurinta procurarii, fiind cultivat in aproape toate regiunile lumii, au impus graul,inca din cele mai vechi timpuri, ca un aliment de baza al omenirii .Studiile stiintifice demonstreaza ca cel mai eficient procedeu de valorificare a elementelor sale este germinarea.

Principiile nutritive de baza existente in grau sunt: glucide 65-70%, proteine12-15%, lipide 2-3%,asigurand un aport energetic de 230-250cal/100g. In afara acestor constituienti bobul de grau este inzestrat si cu o larga paleta de elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime, prezente indeosebi in coaja si germene. Prin prelucrarile la care este supus( mecanice, termice,chimice, etc.) pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, bobul de grau este vaduvit in mare parte de cinstituienti valorosi cum sant mineralele, enzimele si vitaminele.

Consumul recomandat este de 100g fulgi zilnic, durata curei fiind stabilita de consumator , intrucat fulgii trebuie priviti ca aliment cu virtuti terapeutice si nu ca un medicament ce necesita retete si indicatii de folosire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Granovit SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Granovit SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Granovit SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.571