Direct la continutul paginii »

Golf Trade SRLDoi Pitici produce si comercializeaza o gama larga de produse de panificatie, patiserie si cofetarie prin servicii performante de logistica cu acoperire nationala. Managementul si intreaga echipa credem intr-un parteneriat de succes alaturi de furnizorii si clientii nostri.

Calitatea produselor oricarui producator este componenta de baza a competitivitatii ei. Din acest motiv un rol important in asigurarea unor standarde inalte si unice il are implementarea la S.C. GOLF TRADE S.R.L. a sistemului de management al calităţii ce corespunde cerintelor standardelor internationale seria ISO 9001:2000/HACCP.

Directia principala in activitatea GOLF TRADE pentru confirmarea calitatii garantate a productiei lansate si a sigurantei ei o reprezinta controlul calitatii productiei, creat in baza cerintelor standardelor internationale ISO 9001:2000/HACCP.

Procesul de productie consta in totalitatea actiunilor echipei, indreptate cu ajutorul diferitelor masini, utilaje sau instalatii asupra materiilor prime, materialelor sau a altor componente în scopul transformarii lor in produse de cofetarie, patiserie si panificatie. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Golf Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Golf Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Golf Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.743