Direct la continutul paginii »

Borcane.ro - Ambalaje industria alimentaraCompania SC Ax Perpetuum Impex SRL activeaza pe piata importului si distributiei de borcane, capace, sticle si damigene din anul 1994. Distributia vizeaza atat fabrici (de conserve, de sucuri si bauturi alcoolice, etc.) cat si producatori si procesatori de miere (mierari), en-gross-uri, hypermarketuri si supermarketuri, persoane fizice, livrarea facandu-se la nivel national, indiferent de zona.

Suntem o echipa entuziasta, pregatita in orice moment sa va consilieze si sa se asigure ca fiecare comanda va fi onorata in conditii optime. Ne alegem furnizorii cu atentie, pentru a va putea oferi produse de calitate la cele mai bune preturi. In cei 15 ani de activitate am acumulat experienta si am adaptat permanent colectia la nevoile pietei, promovand flexibilitate si variatie. Am reusit sa legam parteneriate stabile cu furnizori europeni importanti (producatori din Italia, Cehia, Spania, Ucraina, Slovacia, Germania, Ungaria), obtinand preturi competitive si produse de o calitate exceptionala.

Ofertele de vanzare la palet beneficiaza de preturi adaptate cantitatii, si se adreseaza fabricilor de conserve, industriei alimentare, sau hipermarketurilor. Pentru magazine alimentare de mica dimensiune, pentru producatorii de miere si pentru clientii casnici avem in oferta ambalarea la bax, care ofera clientilor posibilitatea de a procura produsele la preturi mult mai mici decat ofertele la bucata de pe piata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Borcane.ro - Ambalaje industria alimentara se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Borcane.ro - Ambalaje industria alimentara in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Borcane.ro - Ambalaje industria alimentara, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Borcane.ro - Ambalaje industria alimentara


36.984