Direct la continutul paginii »

Solaris Management SRLPromovam servicii de calitate, aplicand  norme stricte de igiena si securitate a alimentelor, asigurand un echilibru nutritional optim al meniurilor si un mod  de prezentare special al produselor, ne claseaza printre primele firme de catering de pe piata.

Cu un personal tanar specializat in gastronomie internationala si romaneasca ,avand la activ un palmares enorm in realizarea de evenimente. Adeptii fusion cuisine si in special ai bucatariei mediteraneene am pus la foc mic concurenta prin stilul nostru avangardist.

Va oferim asistenta gratuita de specialitate pentru alegerea preparatelor si bauturilor, locatiei, logistici in functie de tipul evenimentului, a cerintele dumneavoastra si bugetului de care dispuneti. Va asteptamContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Solaris Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Solaris Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Solaris Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Solaris Management SRL


31.689