Direct la continutul paginii »

Gold Section SRLScopul nostru este de a realiza spatii comerciale “la cheie” efortul dumneavoastra fiind minim gasind totul intr-un singur loc: specialisti si produse (vitrine, receptii, mobilier magazine, sisteme de iluminat).

Gold Section este dedicata creatiei de amenajari unice care sa reflecte stilul individual al clientilor.

Firma Gold Section are ca domeniu de activitate proiectarea si amenajarea spatiilor comerciale, productia de mobilier pentru magazine, (vitrine, receptii, mobiler pentru magazine, insule magazin, mobilier magazine etc.).

Firma noastra are o experienta de 10 ani in retail design* si amenajare magazine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gold Section SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gold Section SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gold Section SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.401