Direct la continutul paginii »

Georom Instal SRLComercializam filtre apa ,filtru apa, filtru apa potabila microfiltrare ,nanofiltrare, ultrafiltrare,dozatoare apa pura,ionizatoare apa si lampi UV provenienta Korea si Japonia.

Executam lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si aer conditionat la preturi foarte avantajoase, precum si interventii la domiciliu dipunind de o echipa mobila.

Asiguram servicii de o inalta calitate in domeniul instalatiilor in constructii.Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul instalatiilor in constructii.

Facem verificari si asiguram service postgarantie la centrale termice, echipamente climatizare si panouri solare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Georom Instal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Georom Instal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Georom Instal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Georom Instal SRL


38.390