Direct la continutul paginii »

General Sting SRLToate produsele si componentele PSI sunt verificate si certificate ca sa corespunda tuturos standardelor EU, fiind realizate de catre firma noastra, in Romania sau importate de la firme de prestigiu din strainatate.

Exista 3 tipuri de agenti de stingere care sunt incarcati in stingatoare de diverse capacitati: pulbere, spuma aeromecanica si CO2.

Compania General Sting produce, comercializeaza si asigura service in garantie si post-garantie pentru stingatoare, echipamente si accesorii PSI.

De asemenea in portofoliu nostru se gasesc sisteme antiincendiu: centrale antiincendiu, detectoare de fum si temperatura, sprinklere.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Sting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Sting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Sting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.899