Direct la continutul paginii »

Endress Group Romania SRLEndress Group Romania a fost infintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii energetice pe piata Est-Europeana.

Endress Romania proiecteaza, executa si instaleaza "Solutii Energetice", avand capacitati de proiectare si productie in Germania, Werner von Siemens Str. 3, D-72661 Grafenberg, cat si in Resita si Bocsa, Judetul Caras-Severin, Romania.
Toate produsele ZENESSIS sunt distribuite pe piata printr-o retea ampla, bine dezvoltata de parteneri de distributie.

Pentru ZENESSIS a sti sa furnizeze solutii energetice alternative, viabile, inseamna a reusi:
- sa evalueze nevoile de consum ale utilizatorului, ale activitatiilor de productie, tinand cont de procesele utilizate, dimensiunea acestora, cat si de planurile de dezvoltare ulterioara;
- sa identifice resursele naturale sau alternative de furnizare a energiei, inclusiv resurse generate de activitatea propie a utilizatorului;
- sa identifice si sa optimizeze posibilul schimb de energie cu reteaua de distributie;
- sa optimizeze resursele tehnice si umane ale utilizatorului, precum si materiile prime, pentru a putea obtine costuri de productie si de intretinere cat mai scazute;
- sa ofere ultimele tehnologii in domeniu, in concordanta cu tendintele pietei internationale.
Endress Romania este unul din principalii furnizori de grupuri electrogene, utilaje de constructii, masini si echipamente de pe piata, reprezentand atat marcile proprii consacrate cat si o serie de producatorii importanti din Europa.
Societatea este structurata pe trei divizii de activitate, dupa cum urmeaza:

- DIVIZIA SOLUTII ENERGETICE:
Generatoare de curent si grupuri electrogene: Puteri intre 1 KVA - 4000 kVA, monofazate, trifazate, deschise sau insonorizate, pornire manuala sau automata; motoare pe benzina, diesel si LPG.
Surse neintreruptibile de putere (UPS): Puteri intre 1-1000kVA, monofazate, trifazate, stabilizatoare.
Solutii de electroalimentare verde (nepoluanta): panouri solare, centrale eoliene, minihidrocentrale.

- DIVIZIA UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII:
Statii betoane si autobetoniere: Capacitate intre 6-200 mc/h
Buldoexcavatoare, Incarcatoare frontale, Excavatoare, Miniexcavatoare: De la 1,5 t pina la 13,5 t, puteri intre 40 -120CP.
Automacarale: Capacitate intre 10 si 40 tone.
Concasoare: Capacitate intre 100-200 tone, fixe sau mobile.
Motocompresoare elicoidale mobile: De la 1,4 m3/ min pina la 30 m3/ min
Unelte pneumatice si hidraulice: iocane demolatoare (pickhammere), demolatoare miniere,
Mica mecanizare in constructii: Placi compactoare simple si reversibile, maiuri compactoare, slefuitoare pentru beton, taietoare pentru beton si asfalt, mese de taiere, previbratoare pentru beton, rigle vibrante, cilindri compactori, motopompe, discuri diamantate.

- DIVIZIA MASINI UNELTE SI EHIPAMENTE:
Masini unelte: Strunguri, freze, raboteze, masini gaurit, masini debitare in coordonate laser si water jet, masini injectat mase plastice, masini indoit.
Aparate de sudura: Transformatoare, MIG-MAG, invertoare, WIG-TIG, taiere cu plasma, sudura in puncte.
Sisteme de exaustare: Proiectare si executie.
Sisteme de ridicat si stivuit: Motostivuitoare, electrostivuitoare, transpaleti, electropalane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Endress Group Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Endress Group Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Endress Group Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.