Direct la continutul paginii »

Meg Consulting SRL- SC MEG CONSULTING SRL este distribuitor in Romania al marcilor de ulei motor-transmisie-industrial : , Castrol, Aral, BP, Mobil, Shell, Unil, Lubexcel, Agip precum si a lubrifiantilor OEM : BMW, FORD, OPEL, VOLVO.

- Facem din satisfactia clientului obiectivul nostru numarul unu, iar pentru asta, oferim produse de o calitate ireprosabila concomitent cu servicii de livrare si suport tehnic.

- Depozitele locale sunt amplasate in orase precum: Bucuresti, Ploiesti, Buzau, Bacau, Brasov si Timisoara.

- Dorinta noastra este aceea de a promova pe piata romaneasca produse de calitate pentru toti pasionatii masini la preturile recomandate de producator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Meg Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Meg Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Meg Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.878