Direct la continutul paginii »

Electronic Expert Co SRLFirma electronic eXpert Co. SRL comercializeaza si produse electronice import - Germania, ce provin din categoria solduri sau retururi de magazin.

Toate produsele beneficiaza de GARANTIE 1-2 ani care se asigura la service-ul firmei din Bucuresti. Existenta unui service dedicat al firmei reduce substantial timpul necesar pentru rezolvarea oricarei garantii (2-7 zile).

Produsele comercializate de firma noastra sunt fabricate pentru piata de retail din Germania, Anglia, Olanda, Franta, Austria etc., tari unde cumparatorii sunt foarte selectivi si apreciaza intr-adevar calitatea.

Preturile pentru produsele noastre sunt cu aproximativ 30-40% mai mici decat cele ale produselor identice comercializate in magazinele din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electronic Expert Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electronic Expert Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electronic Expert Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.357