Direct la continutul paginii »

Electromax SRLSC ELECTROMAX SRL este un producator roman cu o experienta de peste 10 ani in domeniul: iluminatului cu LEDuri.

Gama noastra de produse cuprinde corpuri de iluminat exterior arhitectural cu LEDuri, iluminat stradal cu LEDuri, corpuri de gradina cu LEDuri, balizaj cu LEDuri (tipul A, tipul A dublu, tipul B), proiectoare cu LEDuri, corpuri de iluminat interior cu LEDuri, spoturi cu LEDuri, cu control DMX si RGB, iluminat de siguranta cu LEDuri, iluminat pentru medii speciale cu LEDuri, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electromax SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electromax SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electromax SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Electromax SRL


35.789Produse

    1. 2