Direct la continutul paginii »

Madi s Center SRLFirma Madi s Center SRL produce diferite modele de kenzani (suporti de metal utilizati la confectionarea de aranjamente florale).

Kenzanii sunt “covoare” de puncte inglobate intr-o baza de metal cu o greutate apreciabila, reusind sa sustina toate tipurile de flori(de la cele cu tulpina lemnoasa pana la cele cu tulpina moale, cum sunt calele, flori dificil de lucrat in burete).  Un alt avantaj al kenzanului este acela ca se poate folosi de nenumarate ori.

Kenzanii se pot folosi la aranjamente cu flori artificiale , uscate, dar ideali sunt pentru florile naturale.

Date fiind dimensiunile reduse, cu ajutorul kenzanului,  aproape orice vas sau obiect care tine doua degete de apa poate deveni un frumos suport pentru aranjamentele pe care doriti sa le realizati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Madi s Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Madi s Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Madi s Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.869Produse

    1. 2