Direct la continutul paginii »

Stela Onut PFAPictura decorativa pe lemn sau pe alt suport ( piatra, pinza, carton etc) incluzind piese de mobilier vechi care au nevoie de reconditionarea picturii, pictura pe mobilier nou din lemn, oglinzi cu rame pictate, diverse obiecte si tablouri decorative, icoane in stil bizantin.
 
Toate lucrarile sunt pictate manual ( in tehnica veche) si in marea lor majoritate sunt unicate.La reconditionarea picturii pieselor de mobilier vechi s-a respectat pe cat posibil pastrarea elementelor decorative existente la origine. Obiectele decorative au  motive traditionale din Transilvania, Balcani sau vechi motive medievale.
 
La cererea clientului se pot picta si altfel de motive.
 
Atelierul se gaseste in comuna Prejmer (linga Brasov). Pentru piesele de mobilier beneficiez de colaborarea unui atelier de timplarie ce poate efectua in cel mai scurt timp orice comanda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stela Onut PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Stela Onut PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stela Onut PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Stela Onut PFA


37.641Site-uri web