Direct la continutul paginii »

Tekra Trading SRL



TEKRA TRADING avand ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente industriale diverse va ofera o gama larga de echipamente industriale menite sa raspunda cererilor tot mai diversificate din domeniul industrial, agricol, farmaceutic ,medical, etc.

Furnizorii externi sunt firme de renume din Italia si Spania: EMMECOM, DEBEM, OBL , INOXPA, SACI PUMPS ale caror produse sunt certificate ISO 9001 : 2000 si conforme cu standardele internationale in vigoare. Produsele sunt insotite de certificate de calitate si conformitate precum si de carti tehnice in limba romana .

Printre produsele oferite enumeram : pompe de vid cu inel de lichid,   suflante cu canale laterale,  suflante cu lobi, suflante cu membrane si difuzoare de aer  , pompe de butoi cu actionare electrica sau pneumatica,  pompe cu membrana , pompe dozatoare,   pompe pentru industria alimentara, pompe submersibile pentru apa.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Tekra Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tekra Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tekra Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.